Järjestäjä

Eckes-Granini Finland Oy Ab, Pansiontie 47 b, 20210 Turku, palaute

Osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan osoitteessa: www.mehukatti.com pelaamalla ensin Mehukatin mukipeliä sekä täyttämällä ja lähettämällä sitten yhteystiedot kisalomakkeella.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotiaalla tulee olla huoltajan suostumus osallistumiseen. Kilpailu on voimassa 31.8.2017 asti. Kilpailuun eivät voi osallistua Eckes-Granini Finland Oy Ab:n eikä Magis Multimedia Oy:n työntekijät.

Palkinnot

Pääpalkinto

Kaikkien kisaan osallistuneiden kesken arvotaan 1.9.2017 upea perheloma Kanarialla. Joku onnekas voittaa siis 3000 €:n arvoisen loman perheelleen Gran Canarialla sekä pääsyliput vauhdikkaaseen Aqualand-vesipuistoon Maspalomasissa.

Muut palkinnot

Mehukatti arpoo kesän aikana 8 kpl 100 euron lahjakortteja, jotka voi käyttää missä tahansa Puuharyhmän huvipuistoista: Puuhamaassa, Serenassa, Visulahdessa tai Tropiclandiassa. Se on voimassa kesällä 2017.

Mehukatti arpoo 70 hauskaa tuubihuivia, joita voit käyttää esim. päähineenä, pantana tai huivina. Se suojaa uimarin päätä helteellä ja sopii talvella vaikkapa kypärän alle.

Mehukatti arpoo myös 70 kpl Mehukatti-paketteja, jotka sisältävät kivan Mehukatti-pehmon, värikkään Mehukatti-lehtiön ja Mehukatti tarra-arkin.

Arvontapäivät

Kesäkisan pääpalkinto eli 3000 euron arvoinen perheloma Kanarialla arvotaan 1.9.2017.

Kesän aikana Mehukatti arpoo myös paljon muita palkintoja 7 eri arvontapäivänä:

22.5. 1 x 100€:n lahjakortti Puuharyhmän huvipuistoon + 10 tuubihuivia + 10 Mehukatti-pakettia
5.6. 2 x 100€:n lahjakortti Puuharyhmän huvipuistoon + 10 tuubihuivia + 10 Mehukatti-pakettia
19.6. 2 x 100€:n lahjakortti Puuharyhmän huvipuistoon + 10 tuubihuivia + 10 Mehukatti-pakettia
3.7. 2 x 100€:n lahjakortti Puuharyhmän huvipuistoon + 10 tuubihuivia + 10 Mehukatti-pakettia
17.7. 1 x 100€:n lahjakortti Puuharyhmän huvipuistoon + 10 tuubihuivia + 10 Mehukatti-pakettia
31.7. 10 tuubihuivia + 10 Mehukatti-pakettia
14.8. 10 tuubihuivia + 10 Mehukatti-pakettia

Arvonnan suorittaa Eckes-Granini Finlandin edustaja tai sen yhteistyökumppani. Kisan voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajien nimet julkaistaan myös verkossa. Alle 18-vuotiaalla voittajalla tulee olla palkinnon lunastamiseen huoltajan suostumus.

Palkinnot eivät ole neuvoteltavissa tai vaihdettavissa rahaksi. Järjestäjä vastaa mahdollisen lakisääteisen arpajaisveron maksamisesta.

Palkinnon toimitus

Eckes-Granini Finlandin edustaja ottaa yhteyttä pääpalkinnon voittajaan parin viikon kuluessa arvonnasta. Tämän jälkeen sovitaan tarkemmin palkinnon toimittamisesta.

100 €:n lahjakortti Puuharyhmän huvipuistoon, Mehukatti-tuubihuivit ja -paketit toimitetaan voittajan kisalomakkeella ilmoittamaan osoitteeseen noin kuukauden kuluessa arvonnasta.

Kisan järjestäjä ei tarkista ilmoitettujen yhteystietojen oikeellisuutta eikä vastaa siitä, ettei virheellisten yhteystietojen takia voittajaan saada yhteyttä. Tarvittaessa Gran Canarian perhelomalle arvotaan uusi voittaja.

Henkilötiedot

Kilpailuun osallistuminen edellyttää henkilö- ja osoitetietojen luovuttamista. Osallistuneiden henkilötietoja käytetään vain Mehukatti-kampanjoihin liittyvään yhteydenpitoon. Tarpeettomat tiedot hävitetään. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Järjestäjä pitää oikeuden julkaista voittajan nimen.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä, jotka vaikuttavat kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. Kampanjan järjestäjä ei takaa jatkuvaa, keskeytyksetöntä tai suojattua pääsyä verkkosivustolle. Verkkosivuston toimintaa voivat häiritä monet tekijät, joihin järjestäjä ei voi vaikuttaa.

Ottamalla osaa kisaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä virallisia sääntöjä ja ehtoja sekä järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjä ei ole vastuussa palkintojen aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta. Palkintojen vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanit sekä edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa, vahinkoa tai muuta haittaa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun.

Käytämme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen ja mainonnan kohdistamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. OK