Onneksi olkoon! Pääsit pelin läpi!


Jätä nimimerkkisi pistetilastoon:


Mehukatti Luomu 2dl mansikka-päärynämehu Mehukatti Luomu 2dl appelsiini-mandariini-päärynämehu Mehukatti Luomu 2dl mansikka-päärynämehu Mehukatti Luomu 2dl appelsiini-mandariini-päärynämehu Mehukatti Luomu 2dl mansikka-päärynämehu Mehukatti Luomu 2dl appelsiini-mandariini-päärynämehu Mehukatti Luomu 2dl mansikka-päärynämehu Mehukatti Luomu 2dl appelsiini-mandariini-päärynämehu

Peli- ja kisaohjeet

Auta Mehukattia rakentamaan mehutehtaaseen uusi luomulinja järjestelemällä putket oikeaan järjestykseen. Kosketa ja pyöritä osia kunnes mikään ei ole enää punaisena ja putkesta tulee herkullista mehua. Merkitse lopuksi nimimerkkisi High score -listalle ja täytä yhteystietosi kisalomakkeeseen. Palkinnot arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken.

Suoraan kisalomakkeeseen » Katso High Score -lista »

Kiitos osallistumisestasi Mehukatin kesäkisaan!

Kisa on voimassa 2.9.2018 asti. Arvomme yli 250 palkintoa kesän aikana ja voittajille ilmoitetaan voitoista henkilökohtaisesti. Katso arvontapäivät täältä.

Osallistu uudelleen
Kiitos osallistumisestasi Mehukatin kesäkisaan!

Kisalomake

Täytä tietosi lomakkeeseen ja lähetä Mehukatille. Hän arpoo kaikkien osallistuneiden kesken 8:na eri arvontakertana yhteensä yli 250 huippukivaa palkintoa, esim. Särkänniemi-rannekkeita.

Lähetä
Käytämme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen ja mainonnan kohdistamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. OK