Järjestäjä

Eckes-Granini Finland Oy Ab, Pansiontie 47 b, 20210 Turku, palaute

Osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan osoitteessa: www.mehukatti.com pelaamalla ensin Mehukatin putkipeliä ja täyttämällä sekä lähettämällä sitten yhteystiedot kisalomakkeella.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotiaalla tulee olla huoltajan suostumus osallistumiseen. Kilpailu on voimassa 2.9.2018 asti. Kilpailuun eivät voi osallistua Eckes-Granini Finland Oy Ab:n eikä Magis Multimedia Oy:n työntekijät.

Palkinnot

Mehukatti arpoo yli 250 huippukivaa palkintoa 8:na eri kertana kesän aikana.

6 x Särkänniemi-paketti, arvo 184 €

Perheiden iloksi arvotaan 6 kpl Särkänniemi-paketteja (4 ranneketta kaikilla herkuilla). Ranneke sisältää pääsyn kaikkiin huvipuiston laitteisiin (pituusrajoitukset huomioiden) sekä kohteisiin: Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Planetaario ja Näsinneulan näkötorni yhden päivän ajan kesällä 2018.

8 x Flamingo Spa vesipuisto -paketti

Hyppää virran vietäväksi, vauhdikkaisiin liukumäkiin tai kokeile taitojasi Wibit-radalla. Veden ja ilman lämpötila on +32 astetta, joten kylmä ei yllätä viileämpänäkään kesäpäivänä. Mehukatti arpoo 8 kpl Flamingo Spa -paketteja (sis. 2 vesipuistoranneketta) vesipedoille.

80 x Finnkino -paketti

Leffassa on kiva käydä kesäkeleilläkin. Mehukatti jakaa kesän aikana 80 kpl Finnkino-paketteja (sis. 2 leffalippua + 2 Herkku-Comboa). Voitte käydä Finnkinon teatterissa katsomassa haluamanne leffan ja nauttia herkullisista leffaeväistä eli uusista Mehukatti Luomu -pillimehuista ja 1,5 litran pop corneista.

160 x Mehukatti Luomu -paketti

Kuumana päivänä tulee kova jano, joten onneksi Mehukatti arpoo 160 kpl Ärrä-koodeja, joilla voit ilmaiseksi noutaa haluamastasi R-kioskista 4 kpl Mehukatti Luomuja, 2 kpl kumpaakin makua. Luomupillimehuihin ei ole lisätty sokeria, ne ovat lisä- ja säilöntäaineettomia ja niissä on korkea täysmehupitoisuus.

Arvontapäivät

23.5.2018
6.6.2018
20.6.2018
4.7.2018
18.7.2018
1.8.2018
15.8.2018
31.8.2018

6 ensimmäisenä kertana arvotaan:

  • Särkänniemi-paketti
  • 10 x Finnkino-paketti
  • 20 x Mehukatti Luomu -paketti

2 kertana elokuussa (15.8. ja 31.8.) arvotaan:

  • 4 x Flamingo Spa -paketti
  • 10 x Finnkino-paketti
  • 20 x Mehukatti Luomu -paketti

Arvonnan suorittaa Eckes-Granini Finlandin edustaja tai sen yhteistyökumppani. Kisan voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajien nimet julkaistaan myös verkossa. Alle 18-vuotiaalla voittajalla tulee olla palkinnon lunastamiseen huoltajan suostumus.

Palkinnot eivät ole neuvoteltavissa tai vaihdettavissa rahaksi. Järjestäjä vastaa mahdollisen lakisääteisen arpajaisveron maksamisesta.

Palkinnon toimitus

Eckes-Granini Finlandin edustaja ottaa yhteyttä Särkänniemi- ja Flamingo Spa -pakettien voittajiin parin viikon kuluessa arvonnasta. Tämän jälkeen palkinnot toimitetaan voittajan ilmoittamaan sähköpostiin tai osoitteeseen.

Finnkino- ja Mehukatti Luomu -paketit toimitetaan voittajan kisalomakkeella ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen noin parin viikon kuluessa arvonnasta.

Kisan järjestäjä ei tarkista ilmoitettujen yhteystietojen oikeellisuutta eikä vastaa siitä, ettei virheellisten yhteystietojen takia voittajaan saada yhteyttä.

Henkilötiedot

Kilpailuun osallistuminen edellyttää henkilö- ja osoitetietojen luovuttamista. Osallistuneiden henkilötietoja käytetään vain Mehukatti-kampanjoihin liittyvään yhteydenpitoon. Tarpeettomat tiedot hävitetään. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Järjestäjä pitää oikeuden julkaista voittajan nimen.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä, jotka vaikuttavat kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. Kampanjan järjestäjä ei takaa jatkuvaa, keskeytyksetöntä tai suojattua pääsyä verkkosivustolle. Verkkosivuston toimintaa voivat häiritä monet tekijät, joihin järjestäjä ei voi vaikuttaa.

Ottamalla osaa kisaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä virallisia sääntöjä ja ehtoja sekä järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjä ei ole vastuussa palkintojen aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta. Palkintojen vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanit sekä edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa, vahinkoa tai muuta haittaa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun.

Käytämme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen ja mainonnan kohdistamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. OK