Järjestäjä

Eckes-Granini Finland Oy Ab, Pansiontie 47 b, 20210 Turku, palaute

Osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan osoitteessa: www.mehukatti.com auttamalla Mehukattia suorittamaan salainen tehtävä ja täyttämällä sekä lähettämällä sitten yhteystiedot kisalomakkeella.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotiaalla tulee olla huoltajan suostumus osallistumiseen. Kilpailu on voimassa 1.9.2019 asti. Kilpailuun eivät voi osallistua Eckes-Granini Finland Oy Ab:n eikä Magis Multimedia Oy:n työntekijät.

Palkinnot

Mehukatti arpoo kesän aikana koko perheen Linnanmäki-paketteja sekä kivoja Mehukatti-salkkuja.

Linnanmäki-paketteja, arvo 168 €

Mehukatti arpoo 3 kpl koko perheen Linnanmäki-paketteja (sisältää 4 ranneketta). Rannekkeella pääset huvittelemaan kaikkiin huvipuistolaitteisiin pituus- ja turvarajat huomioiden. Se on voimassa yhden päivän ajan kaudella 2019.

Mehukatti-salkkuja

Mehukatti jakaa 30 kpl Mehukatti-salkkuja, jotka pitävät sisällään Mehukatti Luomu -mehutiivisteitä ja -annosmehuja yhteensä 6,6 litraa ja Mehukatti-mikrokuitutarrapyyhkimen, jonka voi kiinnittää vaikkapa kännykkään sekä kivan tarra-arkin.

Mehukatti arpoo kunakin arvontapäivänä Linnanmäki-paketin ja 10 kpl Mehukatti-salkkuja.

Arvontapäivät

1.7.2019
1.8.2019
2.9.2019

Arvonnan suorittaa Eckes-Granini Finlandin edustaja tai sen yhteistyökumppani. Kisan voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajien nimet julkaistaan myös verkossa. Alle 18-vuotiaalla voittajalla tulee olla palkinnon lunastamiseen huoltajan suostumus.

Palkinnot eivät ole neuvoteltavissa tai vaihdettavissa rahaksi. Järjestäjä vastaa mahdollisen lakisääteisen arpajaisveron maksamisesta.

Palkinnon toimitus

Eckes-Granini Finlandin edustaja ottaa yhteyttä Linnanmäki-pakettien voittajiin parin viikon kuluessa arvonnasta. Tämän jälkeen palkinnot toimitetaan voittajan ilmoittamaan osoitteeseen. Mehukatti-salkut lähetetään voittajien kisalomakkeessa ilmoittamiin osoitteisiin kuukauden kuluessa arvonnasta.

Kisan järjestäjä ei tarkista ilmoitettujen yhteystietojen oikeellisuutta eikä vastaa siitä, ettei virheellisten yhteystietojen takia voittajaan saada yhteyttä.

Henkilötiedot

Kilpailuun osallistuminen edellyttää henkilö- ja osoitetietojen luovuttamista. Osallistuneiden henkilötietoja käytetään vain Mehukatti-kampanjoihin liittyvään yhteydenpitoon. Tarpeettomat tiedot hävitetään. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Järjestäjä pitää oikeuden julkaista voittajan nimen.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä, jotka vaikuttavat kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. Kampanjan järjestäjä ei takaa jatkuvaa, keskeytyksetöntä tai suojattua pääsyä verkkosivustolle. Verkkosivuston toimintaa voivat häiritä monet tekijät, joihin järjestäjä ei voi vaikuttaa.

Ottamalla osaa kisaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä virallisia sääntöjä ja ehtoja sekä järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjä ei ole vastuussa palkintojen aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta. Palkintojen vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanit sekä edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa, vahinkoa tai muuta haittaa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun.

Käytämme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen ja mainonnan kohdistamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. OK